Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- ایرنا- معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: هم اکنون ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور 110 درصد است و 85 میلیون سیم کارت فعال در شبکه وجود دارد.

حسین فلاح جوشقانی روز چهارشنبه در مراسم رونمایی از کیف پول هوشمند در مشهد افزود: 60 درصد از شبکه تلفن همراه کشور مبتنی بر فناوری نوین است و در حوزه شبکه تلفن همراه سه اپراتور اصلی و پنج اپراتور مجازی در کشور فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: با توجه به برنامه های دولت و تحقق برنامه های دولت الکترونیک باید در همه عرصه ها به خصوص بانکداری مبتنی بر حوزه آی.تی توسعه یابیم.
وی گفت: فن آوری وجه تمایز در همه کسب و کارهاست و استفاده از ظرفیتهای نوآوری و فناوری، کسب و کار را متمایز و به سوی پیشرفت و تعالی پیش می برد.
فلاح افزود: در حوزه فناوری اطلاعات رشد چشمگیری در دنیا صورت گرفته و در کشور نیز طی سالهای اخیر در حوزه آی.سی.تی و زیرساختی فناوری اطلاعات رشد چشمگیر داشتیم.
وی با بیان اینکه خصوصی سازی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سال 82 آغاز شد، اظهار کرد: هم اکنون فقط 10 درصد از بخش زیرساختی این حوزه توسط دولت و مابقی توسط بخش خصوصی اداره می شود.
وی گفت: با رقابت سالم ایجاد شده به رشد خوبی در حوزه زیرساختهای ارتباطی دست یافته ایم و سرویسهای نوین و ویژه ای ابداع شده است.
فلاح با اشاره به رونمایی از کیف پول هوشمند در مشهد افزود: برای پرداخت از این طریق، اپراتورهای تلفن همراه بسترها را توسعه می دهند و بانکها خدمات پولی را ارائه می کنند که برای اجرای بهتر این طرح ها همکاری بانک مرکزی جمهوری اسلامی و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ضروی است.
وی اظهار کرد: وزارت ارتباطات برای رسیدن به اهداف تکلیف شده در برنامه ششم توسعه از فعالیتهای نوین حمایت می کند.
وی گفت: طبق برنامه ششم توسعه باید به رشد 10.4 درصدی در حوزه ارتباطات و رشد 2.5 برابری در حوزه آی.سی.تی دست یابیم و شبکه ملی ارتباطات را گسترش دهیم.
فلاح با بیان اینکه کیف پول الکترونیکی برای اولین بار در خاورمیانه در مشهد فعال شده است افزود: ارائه خدمت و آغاز خدمات نوین از کلانشهر مشهد، خدمت رسانی به تمام ایران است.

*رونمایی از کیف پول هوشمند اولین گام در جهت شهر هوشمند
شهردار مشهد نیز در این مراسم گفت: رونمایی از کیف پول هوشمند اولین گام در راستای هوشمندسازی شهر است.
قاسم تقی زاده خامسی افزود: لازمه شهر هوشمند در کنار اجرای طرح های هوشمند، آموزش شهروندان است و دست اندرکاران باید در راستای آموزش شهروندان نیز فعال باشند.
وی اظهار کرد: شهر مشهد به عنوان اولین شهر در کشور نسبت به پیاده سازی کیف پول هوشمند اقدام کرد و روند هوشمندسازی در این شهر با جدیت دنبال می شود.
سامانه کیف پول الکترونیک (پرداخت هزینه خدمات حمل و نقل شهرداری با موبایل) امروز همزمان با سالروز میلاد نبی مکرم اسلام (ص) و حضرت امام جعغرصادق (ع) با حضور استاندار خراسان رضوی و مسئولان استانی و شهری رونمایی شد.
بهای خدمات اتوبوسرانی و قطارشهری در مشهد از طریق کارت شهروندی و بهای تاکسی به صورت نقدی پرداخت می شد که با رونمایی از کیف پول همراه الکترونیک امکان پرداختهای مزبور در بستر وب و از طریق موبایل فراهم شد.
خبرنگار: ندا جواهرفر ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
7505 / 6053

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۱۸۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!

به گزارش تابناک، سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ درباره حواس‌پرتی رانندگان هشدار داد و گفت: متاسفانه در بسیاری از تصادفات شاهد هستیم که علت حادثه عدم توجه کافی راننده به جلو است. هر چیزی مانند دخانیات، تلفن همراه، خوردن و آشامیدن باعث حواس‌پرتی راننده شده و توجه کافی را از او می‌گیرد، بنابراین ممنوع است.

یک عادت بد در رانندگی
وی ادامه داد: به عنوان مثال، همه رانندگان می‌دانند استفاده از تلفن همراه حین رانندگی باعث حواس‌پرتی راننده می‌شود. اما متاسفانه هنوز هم این اشتباه را تکرار می‌کنند و این مسئله به یک عادت بد در رانندگان تبدیل شده است که می‌تواند فجایع بسیاری رقم بزند.

کشیر افزود: بارها مشاهده شده برخی از رانندگان که پشت چراغ قرمز متوقف می‌شوند، تا لحظه‌ای که چراغ سبز شود مدام با تلفن همراه خود مشغول هستند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در این فاصله چند ثانیه‌ای که رانندگان پشت چراغ قرمز متوقف هستند، آنقدر سرگرم تلفن همراه خود و فضای مجازی هستند که حتی کشیدن ترمز دستی را هنگام توقف فراموش می‌کنند و با خودروی جلویی برخورد می‌کنند.

چرا نباید هنگام رانندگی از تلفن همراه استفاده کنیم؟
کشیر گفت: تلفن همراه به گونه‌ای است که وقتی فرد از آن استفاده می‌کند تمام حواسش را می‌گیرد، بنابراین از اطراف غافل شده و نمی‌تواند تصمیم درست بگیرد یا در شرایط حساس و مهم واکنش درستی داشته باشد.

وی افزود: همچنین استفاده از سایر تجهیزات تلفن متصل به گوشی نیز ممنوع است زیرا باعث انحراف ذهنی و رفتاری راننده شده می‌شود.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد: راننده موظف است تمام هوش و حواس خود را در رانندگی به جلو معطوف دارد و به عنوان یک راننده باید از هر چیزی که باعث بر هم زدن هوش و حواس شود، اجتناب کند.

علت ممنوعیت سیگار کشیدن حین رانندگی
کشیر با اشاره به اینکه استفاده از دخانیات نیز باعث حواس‌پرتی رانندگان می‌شود؛ گفت: ماده ۱۸۰ آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی به صراحت هشدار می دهد که رانندگان حق ندارند حین رانندگی دخانیات استفاده کنند زیرا علاوه بر ایجاد حواس‌پرتی، ممکن است ته‌سیگار روی لباس راننده بیفتد و حوادث ناگواری را رقم بزند.

وی افزود: همچنین راننده حق ندارد در حین رانندگی مواد خوراکی و آشامیدنی استفاده کند چراکه ممکن است یک لحظه آب در گلوی راننده پریده و باعث خفگی و واژگون شدن خودرو شود و این حادثه دیگر خودروها را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

پشت چراغ قرمز این کارها را انجام ندهید
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خواست حتی در زمان توقف پشت چراغ قرمز یا ترافیک نیز از استعمال دخانیات، خوردن و آشامیدن و استفاده از تلفن همراه خودداری کنند و همه حواس خود را برای حفظ سلامتی خود و دیگران در رانندگی بگذارند.

آمار دخالت تلفن همراه در تصادفات
وی افزود: با توجه به تحقیقات میدانی همکاران من در پلیس راهور، یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه حین رانندگی است و متاسفانه ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد.

آمار دخالت پیامک در تصادفات
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: همچنین در بررسی‌ها مشخص شد ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد.

تاثیر مکالمه تلفنی با هندزفری در تصادفات
کشیر گفت: همچنین این تحقیق نشان می‌دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد، استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان‌گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد و مصرف مواد مخدر نیز ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند.

کاری که مواد مخدر با راننده می‌کند
وی درباره استفاده از مخدر گفت: استفاده از مواد مخدر باعث می شود که روح و روان و سیستم اعصاب افراد تحت تاثیر قرار گیرد. همچنین باعث می شود تاری دید، کاهش شدید شنوایی ، درگیری ذهنی و مغزی , درک نکردن فاصله نیز رخ دهد بنابراین افراد نباید در این شرایط پشت فرمان بنشینند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ هشدار داد که این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم. شوخی با این اعداد یعنی شوخی با جان و زندگی خود و خانواده. بنابراین از رانندگان درخواست می‌کنیم عواملی را که باعث حواس‌پرتی در رانندگی می‌شوند، حذف کنند.

 منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • ضریب نفوذ گاز طبیعی در شهر قم ۹۹.۵ درصد است
  • تداوم پیشتازی همراه اول در جذب مشترکان
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!