Web Analytics Made Easy - Statcounter

موبنا – اصلی ترین دلیلی که گوشی های سری mate 10 توانسته اند از این میزان استقبال توسط کاربران بهره مند شوند نوآوری های جذاب به کار رفته در این مدل ها بود به شکلی که برخی از این نوآوری ها برای اولین بار به دنیای گوشی های هوشمند معرفی می شوند. در ادامه با برخی از این نوآوری ها در گوشی های سری mate 10 بیشتر آشنا خواهید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هوش مصنوعی در لایه سخت افزار:

پردازندهKirin 970 اولین چیپ پردازشی دنیاست که در آنها علاوه بر CPU و GPU، واحدی هم تحت عنوان NPU جای گرفته است که وظیفه آن پردازش عصبی و ایجاد هوش مصنوعی در بخش های مختلف Mate 10 می باشد. هوش مصنوعی ایجاد شده در بخش های مختلف mate 10 کاربردهای جالبی دارد که به عنوان نمونه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

دوربین دو گانه mate 10 می تواند با هوش مصنوعی خود، ۱۳ نوع سوژه با ماهیت های مختلف را از هم تشخیص داده و افکت ها لازم را به صورت خودکار به آنها تخصیص دهد.

Mate 10 با یادگیری از رفتار کاربر خود، می تواند نیاز او به نرم افزارها و منابع پردازشی مختلف را در هر لحظه پیش بینی و مدیریت کند که این امر موجب صرفه جویی در مصرف انرژی کلی گوشی خواهد شد.

افزیش سطح و شفاف سازی صدای کاربر و حذف نویز محیط با بهره گیری از هوش مصنوعی در این گوشی بسیار کارآمد انجام می شود.
و...

به صورت کلی هوش مصنوعی در جای جای این گوشی کاربرد یافته است و موجب شده به صورت کلی تجربه کاربری متفاوتی نسبت به آنچه تاکنون عرضه شده بود در اختیار کاربران قرار گیرد.

تکنولوژی RGBW در صفحه نمایش Mate 10:

پیکسل های صفحه نمایش های عادی از سه رنگ قرمز، سبز و آبی یا همان RGB بهره مند هستند و همه رنگ هایی که شما روی گوشی می بینید را با ترکیب متفاوت این سه رنگ در هر پیکسل مانیتور می سازند. مثلاً برای ساختن رنگ سفید هر رنگ روی پیکسل های صفحه نمایش باید با شدت زیادی روشن باشند تا رنگ سفید روی پیکسل ساخته شود و این امر یکی از عواملی است که مصرف انرژی صفحه نمایش را در نمایش رنگ سفید بالا می برد. رنگ سفید رنگ پرکاربردی در استفاده روزمره از گوشی هوشمند است چراکه پس زمینه صفحات وب و شبکه های اجتماعی عموماً سفید هستند به همین دلیل همین در مانیتورهای عادی که فقط از رنگ های RGB برخوردار هستند مصرف انرژی در هنگام مرور صفحات وب بسیار بیشتر می شود.

هوآوی برای حل این مشکل علاوه بر سه رنگ قرمز، سبز و آبی، یک رنگ دیگر یعنی سفید را هم به پیکسل های صفحه نمایش Mate 10 اضافه کرده است به همین دلیل پیکسل های این صفحه نمایش به جای RGB، RGBW هستند. به این ترتیب برای نمایش رنگ سفید روی گوشی به جای روشن شدن هر سه رنگ RGB، بیشتر بار بر عهده رنگ سفید یا همان W (White) است. با این راهکار مصرف انرژی صفحه نمایش Mate 10 در مقایسه با رقبایی دیگر که از این تکنولوژی بهره مند نیستند پایین تر آمده است.

این تکنولوژی علاوه بر مصرف انرژی، بر شدت روشنایی صفحه نمایش گوشی هم تاثیر گذار است چراکه رنگ مجزای سفید در پیکسل صفحه نمایش موجب می شود که شدت روشنایی صفحه نمایش در این گشوی به ۷۳۰nits یعنی حدود ۳۰ درصد بیشتر از رقبا شود. این امر به صورت کلی و به خصوص در زیر نور مستقیم خورشید موجب می شود مانیتور بسیار شفاف تر به نظر برسد.

اولین گوشی با چهار دوربین همراه با فلاش سلفی:

هواوی در سری mate 10 محصولی را هم با نام mate 10 lite معرفی کرده که از لحاظ قیمتی در رده میان رده ها جای می گیرد. البته این گوشی با وجودی که در این دسته بندی جای گرفته از امکاناتی بهره مند است که حتی گوشی های پرچم دار برندهای دیگر هم از آن بی بهره هستند. به عنوان نمونه mate 10 lite اولین گوشی دنیا با بهره گیری از ۴ دوربین است. این گوشی از دو دوربین سلفی و دو دوربین اصلی بهره می برد. حتی در این گوشی برای اولین بار از فلاش سلفی هم بهره گیری شده است. این یکی از تکنولوژی هایی است که رقبای هواوی در بازار تازه به فکر آن و تعبیه آن در گوشی های خود افتاده اند.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۲۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ در سال 1992، اولین پیامک یا SMS (مخفف سرویس پیام کوتاه) ارسال شد. متن آن پیام ساده بود: «کریسمس مبارک.» این رویداد تاریخی آغاز یک انقلاب ارتباطی بود که در نهایت نحوه تعامل مردم از طریق تلفن همراه را تغییر داد. فرستنده، نیل پاپورث (Neil Papworth)، مهندس بریتانیایی، پیام را از طریق کامپیوتر به تلفن همراه در شبکه Vodafone ارسال کرد.

پیامک به سرعت تبدیل به روشی محبوب و راحت برای ارسال پیام‌های کوتاه مردم به یکدیگر شد. در ابتدا پیامک دارای محدودیت 160 کاراکتری در ازای هر پیام بود. این مسئله باعث شد به تدریج ایموجی‌ها و کلمات اختصاری رایج شود مبادا متن پیام از محدوده لغات فراتر رود. با گذشت زمان پیامک تکامل پیدا کرد و پیام‌های عکس، پیام‌های طولانی‌تر و حتی پیام‌های چندرسانه‌ای را دربر گرفت و نحوه ارتباط مردم با استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه را تغییر داد.

امروزه با وجود ظهور اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی فوری مانند واتس‌اپ و تلگرام و... که مبتنی بر اینترنت هستند، پیامک همچنان یک ابزار ارتباطی پرکاربرد تلقی می‌شود و میلیاردها پیامک ردوبدل‌شده در روز، همچنان نقش مهمی در برقراری ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران و همچنین دریافت اعلان‌های مهم در زمینه شغلی و خدماتی ایفا می‌کند.

***

11  حقیقت جالب در مورد پیامک‌ها عبارتند از

 

پژوهش‌ها نشان می‌دهد میانگین زمان پاسخگویی به یک پیام متنی 90 ثانیه است در حالی که میانگین زمان پاسخگویی به یک ایمیل 90 دقیقه است.

 

اولین پیامک از فردی به فرد دیگر بین مردم عادی سال 1993 در انگلستان ارسال شد.

نرخ باز شدن پیامک‌های ارسالی 98 درصد است در مقایسه با نرخ باز شدن ایمیل‌ها که 20 درصد است!

 

اصطلاح «پیام متنی» اولین بار در سال 1985 مطرح شد.

پیامک‌ها برای ارسال از طریق کانال‌های سیگنالی مورد استفاده در تماس‌های تلفنی طراحی شده است. پیامک در ابتدا به عنوان بخشی از استانداردهای GSM (سیستم جهانی ارتباطات سیار) طراحی شد.

 

اولین گوشی تلفن با قابلیت ارسال پیامک نوکیا 2010 بود که در سال 1994 عرضه شد.

سالانه حدود 8.3 تریلیون پیامک در سراسر جهان ارسال می‌شود!

 

اولین سرویس بانکداری مبتنی بر پیامک در سال 1999 توسط MobileOne در سنگاپور راه اندازی شد.

پیامک تقریباً توسط همه تلفن‌های همراه جهان پشتیبانی می‌شود که آن را به شکل یک رسانه قابل اتکای ارتباطی جهانی تبدیل کرده است.

در سال 1996 خودرویی در جهان توسط شرکت BMW تولید شد که دارای قابلیت ارسال پیامک بود.

با وجود روش‌های مختلف احراز هویت، پیامک همچنان به عنوان شاخص اصلی احراز هویت دو مرحله‌ای برای افزایش امنیت استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • همراه پرخرج
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد