Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت "شیائومی" از نخستین گوشی هوشمند دنیا با صفحه نمایش ۱۸۰ درجه و دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی موسوم به "می میکس آلفا" رونمایی کرده که دارای نمایشگری است که دور تا دور گوشی را پوشش داده و فقط یک نوار عمودی مانع از پوشش تمام سطح گوشی شده است.

 شرکت شیائومی(Xiaomi) گوشی جدیدی را رونمایی کرده است که شاید از تلاش‌های آن برای تهیه یک نمونه اولیه از گوشی تاشو ناشی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گوشی "می میکس آلفا"( Mi Mix Alpha) نام دارد و با داشتن نمایشگر ۱۸۰ درجه که به معنای واقعی کلمه دور تا دور گوشی پیچیده شده است، اولین گوشی دنیاست که تقریبا تمام سطح جلو و پشت آن پوشیده از نمایشگر است.

این شرکت فناوری مستقر در پکن می‌گوید نسبت صفحه نمایش به بدنه این گوشی ۱۸۰.۶ درصد است! قسمت‌هایی که در این گوشی توسط نمایشگر پوشیده نشده‌اند تنها بالا و پایین آن و یک نوار در پشت گوشی است که دوربین پشت و حسگرها قرار گرفته‌اند. این قسمت‌ها از تیتانیوم هواپیما ساخته شده‌اند که از فولاد ضدزنگ سبک‌تر است.

در حالی که ویژگی توی چشم این گوشی صفحه نمایش ۱۸۰ درجه آن است، اما این گوشی یک ویژگی دیگر نیز دارد که شاید به همان اندازه جذاب باشد. "میم میکس آلفا" یک دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی دارد که می‌تواند با وضوح ۱۲۰۳۲ در ۹۰۲۴ پیکسل عکس بگیرد.

همچنین دارای یک دوربین فوق عریض(اولترا واید) ۲۰ مگاپیکسلی با قابلیت عکاسی ماکرو ۱.۵ سانتی‌متری و همچنین یک لنز تله فوتو ۱۲ مگاپیکسلی با بزرگنمایی نوری دو برابری و فوکوس PD دوگانه است.

اما این گوشی دوربین جلو ندارد، چون به آن احتیاج ندارد و دوربین پشتی آن نقش دوربین جلو را هم بازی می‌کند. چرا که می‌توان گفت این گوشی با وجود نمایشگر ۱۸۰ درجه اصلا پشت و جلو ندارد.

یک نوار مشکی عمودی در پشت گوشی تعبیه شده که دوربین روی آن نصب شده است و باعث می‌شود صفحه پشتی کمی کوچکتر از نمایشگر جلویی باشد.

از آنجا که این گوشی تقریباً تمام صفحه است، دکمه‌های فیزیکی(به غیر از دکمه روشن و خاموش در بالا) ندارد و در عوض دارای کناره‌های حساس به فشار است.

اجزای دیگر این گوشی نیز از جمله حسگر اثر انگشت و فناوری آکوستیک که جایگزین هدفون معمولی و بلندگو است، در زیر صفحه نمایش پنهان هستند و مانند نسخه قبلی خود به نام "می میکس"(Mi Mix) از امواج مافوق صوت برای سنجش نزدیکی استفاده می‌کند.

داخل دستگاه یک تراشه اسنپ دراگون ۸۵۵+، ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه تعبیه شده است. این گوشی همچنین دارای باندهای رادیویی ۵G برای هر سه اپراتور اصلی در چین است و از یک باتری ۴۰۵۰ میلی‌آمپر ساعتی با قابلیت شارژ سریع ۴۰ وات بهره می‌برد.

در حالی که ممکن است این گوشی مانند یک طرح مفهومی یا یک نمونه اولیه به نظر برسد، شیائومی می‌گوید در حال حاضر در حال تولید آن در تعداد پایین است و در ماه دسامبر آن را عرضه می‌کند. اگرچه هنوز مشخص نیست که آیا در همین زمان در خارج از چین نیز در دسترس خواهد بود یا خیر.

البته نباید از قیمت گزاف این گوشی غافل شد. "می میکس آلفا" ۱۹ هزار و ۹۹۹ یوان یعنی حدود ۲۸۱۰ دلار قیمت دارد و این یعنی حتی گران‌تر از "گلکسی فولد" سامسونگ است که اولین گوشی تاشوی دنیاست.

گذشته از اجزای سازنده، به نظر می‌رسد قیمت‌گذاری بالای آن احتمالاً به دلیل پیچیدگی‌های مونتاژ این محصول باشد.

 

شیائومی همچنین گوشی جدید "می ۹ پرو ۵G"(Mi ۹ Pro ۵G) را معرفی کرده است که اولین گوشی جهان با قابلیت شارژ بی‌سیم سریع ۳۰ واتی است. این بدان معناست که شما می‌توانید ‌فقط طی ۶۹ دقیقه دستگاه را به صورت بی‌سیم ۱۰۰ درصد شارژ کنید.

خیلی جالب است که این گوشی از شارژ معکوس بی‌سیم ۱۰ واتی نیز پشتیبانی می‌کند، بنابراین می‌توانید از آن برای شارژ دستگاه‌های سازگار با Qi مانند هدفون استفاده کنید.

قیمت "می ۹ پرو" با رم ۸ گیگابایتی و حافظه ۱۲۸ گیگابایتی حدود ۵۲۰ دلار و با رم ۱۲ گیگابایت و حافظه ۵۱۲ گیگابایتی حدود ۶۰۵ دلار خواهد بود که اگر ارزان‌ترین نباشد، حداقل آن را به یکی از ارزان‌ترین پرچمداران ۵G تبدیل می‌کند./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۴۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟

طبق آخرین اظهارات وزیر ارتباطات، سال ۱۴۰۱ در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، ضوابط و تعرفه‌های تماس تصویری تصویب شد، اما به دلیل اینکه برخی گوشی‌های خارجی داخل کشور بوده و لایسنسی را به خاطر شرایط تحریم فعال نکرده بودند، بعضی از مردم نمی‌توانستند از این قابلیت استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، برقراری تماس تصویری از طریق تلفن همراه در ایران سابقه چند ساله دارد که برای بار اول توسط یک اپراتور تلفن همراه مطرح شد و مورد بحث قرار گرفت که با گذشت مدت زمان اندکی به دلایلی و مخالفت‌های گوناگون این طرح متوقف شد؛ البته پس از این موضوع بارها وعده داده شد که این مشکل به زودی حل می‌شود اما به دلیل متوقف ماندن آن برای چندین سال، مردم برای دسترسی به این قابلیت به شبکه‌های اجتماعی و نرم افزارهای موجود که این قابلیت در آنها فعال است مراجعه کردند.

درنهایت این سرویس در آن زمان راه‌اندازی نشد تا اینکه اواسط سال ۱۴۰۱ وزیر ارتباطات خبری جدید در این زمینه اعلام کرد که به گفته او این سرویس در یکی دیگر از اپراتورهای تلفن همراه به صورت آزمایشی راه اندازی و با تولیدکنندگان گوشی هم رایزنی شده است.

به عبارتی همراهی تولیدکنندگان گوشی مهم‌ترین لازمه راه‌اندازی این سرویس است و برخی از تولیدکنندگان گوشی باید این قابلیت را بر روی گوشی‌هایی که در ایران موجود است، فعال کنند.

طبق بررسی‌های انجام شده و اعلام کاربران، سال گذشته این قابلیت برای برخی از مدل‌های گوشی هواوی، شیائومی و سامسونگ فعال شد و اپراتور مذکور (همراه اول) پیش پیام‌هایی مبنی بر راه‌اندازی این سرویس به برخی مشترکان ارسال کرد. برای استفاده از سرویس مکالمه تصویری این اپراتور باید هر دو طرف تماس تحت پوشش شبکه LTE و سیم کارت هر دو مشترک سیم‌کارت هر دو مشترک USIM باشد. همچنین حتماً این سرویس برای هر دو طرف تماس فعال شده باشد و تلفن همراه هر دو طرف تماس از این سرویس (ViLTE) پشتیبانی کند.

علاوه بر موارد گفته شده باید تنظیمات مربوط به سرویس تماس تصویری بر بستر نسل چهارم شبکه (ViLTE) در تلفن همراه هر دو طرف تماس اعمال شده باشد. کاربران برای استفاده از این سرویس نیازی به نصب نرم‌افزار توسط برقرار کننده و دریافت کننده تماس ندارند و تماس صوتی برای هر دو مشترکین دائمی و اعتباری قابل استفاده است.

در این رابطه اخیراً عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- درباره نسل جدید ارتباطات تصویری بدون اینترنت توضیح داد: در سال ۱۴۰۱ کمیسیون تنظیم مقررات شرایط، ضوابط و تعرفه‌های تماس صوتی را از طریق شبکه LTE بدون نیاز به اینترنت، تصویب کردیم.

وی افزود: اما به دلیل اینکه برخی گوشی‌های خارجی داخل کشور بود و لایسنسی را به خاطر شرایط تحریم فعال نکرده بودند؛ بعضی از مردم عزیز نمی‌توانستند از این قابلیت استفاده کنند اما گوشی‌هایی که در داخل کشور تولید می‌شود، به دلیل اینکه لایسنس‌هایی که گوشی‌های خارجی دارند را فراهم می‌کنند و می‌توانند این قابلیت را فراهم و ارائه کنند و مردم عزیز این قابلیت جدید را سبد خدمات ارتباطی داشته باشند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره هزینه آن تشریح کرد: تعرفه‌ای وضع شده شبیه به تعرفه صوت است و خیلی عدد بالایی نیست و امکان تماس تصویری با کیفیت فراهم می‌شود.

موضوعی که برخی از اپراتورهای ارتباطی هم به آن اشاره کرده‌اند و در واقع بر اساس پیگیری‌های انجام شده این سرویس از دو سال گذشت توسط اپراتور اول تلفن همراه فعال شده اما مشکل وندورها هستند. در واقع این سرویس بر روی وندورهای خاصی جواب می‌دهد و باید به وندورهای خارجی به توافق برسیم که این امکان را باز کنند؛ اما گوشی‌های داخلی مشکلی در این زمینه ندارند.

کد خبر 749945

دیگر خبرها

  • پرچمدار ویوو با باتری غول‌پیکر معرفی شد/ عکس
  • رندرهای گوشی سامسونگ گلکسی F55 5G منتشر شد
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • گوشی ویوو Y38 5G عرضه شد
  • گوشی Honor 200 Lite چه مشخصاتی دارد؟
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • همراه پرخرج
  • گوشی Vivo Y36s در کنسول گوگل پلی مشاهده شد
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • رونمایی از ارزان‌ترین گوشی تاشو دنیا با دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی