Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-02@11:23:14 GMT

توسعه اولین شارژر بی‌سیم مبتنی بر نانوفناوری

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۳۵۳۸۹

توسعه اولین شارژر بی‌سیم مبتنی بر نانوفناوری

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، شرکت اینهنس ترک (Enhance Track)، یکی از شرکای فناوری شرکت نانومالزیا برهد (NMB; NanoMalaysia Berhad) در تلاش برای تجاری‌سازی فناوری نانو با موفقیت یک نمونه اصلی از شارژر تلفن همراه بی‌سیم فرکانس رادیویی (RF) را تکمیل کرده‌است که به فناوری انتقال انرژی مالزی (Malaysian Energy Transmission Technology) تحت عنوان METT شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستگاه اولین شارژر از نوع خود در مالزی است و امکان شارژ غیر تماسی غیر القایی از راه دور را در فاصله چند متری فراهم می‌کند و قابلیت تأمین انرژی دستگاه‌های تلفن همراه ۵ ولت را دارد. این شارژر نیاز به کابل‌های شارژ و تعویض باتری را برطرف می‌کند. به عبارت ساده‌تر، با وجود این سیستم، می‌توان با WiFi وارد هر منطقه‌ای شد و تلفن خود را به طور خودکار شارژ کرد.

بندیکت فو، مدیر عامل شرکت اینهنس ترک گفت: امروزه هر فرد یک تلفن همراه دارد که چه برای اهداف تجاری و چه برای اهداف شخصی از آن استفاده می‌کند. افراد، نیازمند روشی کارآمد هستند تا بدون محدود شدن به یک دیوار وسایل خود شارژ کنند. اکنون سیستمی وجود دارد که در آن افراد یک تلفن همراه بی‌سیم واقعی خواهند داشت که می‌تواند قابلیت تحرک محض را فراهم کند. تقاضای بازار در این حوزه باور نکردنی بوده‌است.

این فناوری تحول‌آفرین تحت برنامه اقدام ملی گرافن (NGAP; National Graphene Action Plan) در شرکت نانومالزیا برهد ایجاد شد که بر توسعه فناوری‌های مبتنی بر گرافن با همکاری صنایع و دانشگاه‌های مالزی متمرکز است. در سال گذشته رضال خیری احمد، مدیر ارشد اجرایی شرکت نانومالزیا برهد در کنفرانس و نمایشگاه NanoSummit مالزی (MyNano ۲۰۱۹) شرکت کرد. در راستای انقلاب صنعتی چهارم، تمرکز NGAP ۲۰۱۹ بر روی سیستم شارژ بی‌سیم و شناسایی فرکانس رادیویی (RFID) قرار گرفت. نشانه‌گذاری این محصول نقطه عطف مهمی در تجاری سازی فناوری نانو خواهد بود.

رضال گفت: شرکت نانومالزیا یک شارژر بی‌سیم از راه دور را به عنوان یکی از چند “تغییردهنده تحول‌آفرین” از قبل شناسایی کرده بود. با استفاده از مدل سرمایه‌گذاری مخاطره‌پذیر منحصربفرد ما، این فناوری از طریق هم‌اندیشی با اینهنس ترک و توسعه محصول و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مقیاس‌پذیر توسعه یافت.

هدایت محصول به بازار از طریق مشارکت هوشمند و با ارتباط با خریداران تجاری انجام خواهد شد. شارژر بی‌سیم با طیف وسیعی از کاربردهای بالقوه در بخش اقتصاد دیجیتال، یک داستان موفق عالی در زمینه تجاری‌سازی فناوری نانو در این کشور به‌شمار می‌رود، در نتیجه یک سکوی پرتاب برای دیگر راه‌حل‌های مرتبط با فناوری نانو در راستای آرمان‌های انقلاب صنعتی مالزی ارائه می‌دهد.

در حال حاضر، METT در حال بهینه‌سازی و بهبود نهایی است. پیش‌بینی می‌شود این محصول تا اواسط سال ۲۰۲۱ به بازار عرضه شود. هنگامی که این‌کار انجام شود، نه‌تنها باعث تحول در بازار خواهد شد، بلکه انتظار می‌رود نزدیک به ۱٫۹ میلیارد رینگیت مالزی (RM) درآمد داشته باشد و ۲۸۰۰ فرصت شغلی ایجاد نماید. اهمیت دادن به نقش فناوری نانو در کشور، نه‌تنها موجب ارائه راه‌حل برای مشکلات روزمره بلکه باعث تحریک اقتصاد و همچنین حرکت به‌سمت جلو می‌شود.

انتهای پیام/

169 / 336 شارژر بی‌سیم فناوری نانو انرژی دستگاه تلفن همراه تجاری سازی انتقال انرژی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شارژر بی سیم فناوری نانو انرژی دستگاه تلفن همراه تجاری سازی انتقال انرژی شارژر بی سیم فناوری نانو تجاری سازی تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۳۵۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود

ایتنا - شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.
قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

دیگر خبرها

  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • امکان ذخیره‌سازی میلیو‌ن‌ها فیلم روی یک دیسک فراهم شد
  • توسعه روابط تجاری و اقتصادی با مالزیایی ها در نمایشگاه اکسپو
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران